Kina Po Nderton Hekurudhen Me Te Madhe Ne Bote, Shikoni Si Vendosen Nga 3 Kilometra Brenda Dites (VIDEO)

Në Kinë po ndërtohet një nga hekurudhat më të mëdhaja në botë. Hekurudha përfshinë një pjesë të madhe të qytetit kufitar, Xinjiang.
E veçanta e saj është se kompania po arrinë që brenda një ditë të ndërtoi 3000 metra hekurudhë.

Hekurudha do të jetë e gjatë 278 kilometra dhe pritet të përfundojë në fillim të vitit të ardhshëm.
Për më shumë, ndiqeni këtë video që tregon punën shembullore që po bëhet.