I Pazëvendzësueshmi Marin Mema Vjen Me Zbulimin E Rradhës: Vendi SHQIPTAR Ku Ndodhin Mrekulli

Nje liqen ne majen e nje mali qe mendohet se ben mrekulli. Shume te semure vijne ketu me shpresen per te gjetur sherim. L egjenda, mite, histori te harruara, por edhe shume mistere e rrethojne kete vend. Pikerisht per kete arsye jemi drejtuar drejt, nje vendi te tille, ku jo thjesht, historia, kultura, natyra , mitet, por edhe e sotmja nderthuren ne menyre te mrekullueshm. Pjesa e fundit e programit “Gjurmë shqiptare” nga gazetari Marin Mema ësht mjaftë mbresëlënëse dhe historike, andaj ju ftojmë ta ndiqni me vëmendje këtë dokumentarë.