Pronari i një fabrike në Ferizaj rreh keq punëtoren, kjo është arsyeja

Pronari i një fabrike në Ferizaj ka g oditur f izikisht një punëtore, duke i sh kaktuar l ëndime t rupore në pjesë të ndryshme të t rupit.

Ajo është dërguar më pas në Qendrën E mergjente në Ferizaj për tretman m jekësor.

P olicia e Kosovës thotë se në lidhje me këtë rast, hetuesit policorë i kanë marrë veprimet e nevojshme dhe dje kanë arrestuar të dyshuarin F.I, të cilin e kanë shoqëruar në stacionin e p olicisë në Ferizaj dhe pas intervistimit nga p olicët hetues, me vendim të Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, i njëjti dërgohet në mbajtje për 48 orë. Rasti është cilësuar ‘’L ëndim t rupor’’