Pamje/ Gjakovari befason sërish – i kap me duar gjarpërinjtë

Hysni Rexhaj, i njohur për afërsinë e tij me kafshët dhe si pronar i një kopshti zoologjik në fshatin Osek Hilë të Gjakovës, ka shpërndarë një video duke i kapur me duar gjarpërinjtë.
Në këtë video, ai e kap me duar të gjalla gjarprin dhe e puth.

“Filloj sezona e Gjarprinjëve dhe Bollav”, ka shkruar ai në Facebook.

Shikoni videon më poshtë: