Ankoheni për plazhet e Shqipërisë, shkoni e duroni këtë malazez në Malin e Zi

Rrjetet sociale po ndihmojnë të zbulohen edhe mashtrues të ndryshëm në qytetet e frekuentuara të bregdetit. Kjo ka ndodhur edhe në Mal të Zi, në njërin prej qyteteve më të vizituar nga turistët. Sjellja e qiradhënësit të sh azllonëve në plazhin Perazića të qytetit të Budvës në Mal të Zi është bërë hit në internet, pasi i pengonin pse ata ishin shtrirë në peshqirin e tyre dhe nuk kishin marrë me qira një shazllon. Ai u soll kështu ndaj një çifti goxha në moshë, ndërsa gruaja nuk ngurroi ta incizonte me telefon.

“A mendoni se këta të tjerët janë b udallenj”, u thotë ai pushuesve me ton të n gritur të zërit. “Hiqu prej këtu, hiqu… nuk janë por ti je i mençur të p laçkitësh”, ia kthen pushuesja ndërsa shihet burri që thërret në telefon o rganet përgjegjëse të shtetit.

Bëhet e ditur se pasi kjo video është shpërndarë me të madhe në Mal të Zi duke n xitur reagime të shumta, qiradhënësi i sh azllonëve është d ënuar për sjellje kundërl igjore.

E kjo video ka bërë të zbulohet edhe një tjetër s kandal.

Ata që parkonin veturat në afërsi të këtij plazhi në fund të ditës duhej të paguanin 20 euro, por pagesa nuk kërkohej sapo aty paraqiten i nspektorët.