“Të lidhi për shtylle” – Pushuesin në Durrës e kërcënojnë veç pse u ul në karrige buzë plazhit

Një pushues në Golem është përballur sot me një situatë shumë të pakëndshme dhe të rr ezikshme.

Gjersa ai ishte ulur në një karrige të vendosur në bregun e detit, një person vije dhe i kërkon në formë ag resive të çohet nga aty.

Ai madje e f yen dhe k ërcënon pushuesin.

Gjithë këtë moment, ai e ka incizuar me telefon dhe e ka den oncuar në median shqiptare, “Joq Albania”.

VlDEO