Serbia e merr edhe këtë vendim kundër Kosovës, Nuk do e besoni se çka bëri tani

Vulin, i cili ka qenë edhe pjesë e kabinetit qeveritar të qeverisë së Millosheviqit gjatë luftës në Kosovë, së bashku me presidentin e tanishëm të Serbisë, Vuçiq, si dhe kryediplomatin Daçiq, është i njohur për veprime të tilla.