Adem Jashari në Shqipëri ka shku përmes nënshkrimit të Ramiz Alisë!

“Zeka:
-Agim Ramadani me të gjithë bashkëpunëtorët e tij
-unë e di mirë historinë politikë të UÇK-së
-mua gjithmonë janë munduar me më anashkalu
-disa komandira që janë rru me zhileta të Suedisë, kurse kanë nejtë nëpër dhoma

-unë kam qenë veshur kështu, me kështu tesha edhe në atë kohë
-dhe thosha ma mirë me i dhi pantollat e mi se sa pantollonat e UÇK-së
-harambashat e LDK-së
-pse këta e anashkalojnë Hafiz Gagicën
-Adrem Jashari ka shku në Shqipni me nënshkrimin e Ramiz Alisë!