“Nuk mund ta mbrojmë Kosovën, Vojvodinën, Rashkën, Mali i Zi do të jetë Shqipëri”VIDEO

“Ne nuk mund Kosovën ta mbrojmë, ata do na e marrin, do na e marrin po nuk do ta kenë përgjithmonë, do ta kenë përkohësisht!
Kjo do të ndodhë dhe këtë po ju garntoj unë, kishte thënë kohë më para Prifti Gravrill; do të ndahet nga Serbia edhe Vojvodina, do të ndahet nga Serbia Kosova, nuk do të jetë serbe as Rashka, kurse Mali i Zi do të jetë pjesë e Shqiprisë;këto pjesë do ju japin shiptarima, populli ynë nuk do të jetoj më në ato hapësira!

Të gjitha këto që po them, të gjitha si tërësi do të kenë një mbështetje nga bota!
Nuk do të ketë ujë, nuk do të ketë ujë nëpër qytete dhe ujë do të mund të gjeni aty-këtu nëpër male, kodra, nëpër bjeshkë; njerëzit do i lëshojnë qytetet dhe do të ngjiten maleve!”
Më shumë videomateriali

Minuta 9