Mediat greke publikojnë fenomenin: Ky është fshati grek, ku të gjithë flasin shqip (VIDEO)

Pikati është fshati i fundit në Gramoz para se të kalosh nga Greqia për në kufirin shqiptar.

Banorët e këtij fshati janë njohës të mirë të kulturës dhe gjuhës shqipe. Ata tregojnë për miqësitë përtej kufirit dhe marrëdhëniet e hershme.

Reportazhi i mëposhtëm është përgatitur nga Deutsche Well. Banorët e këtij fshati janë njohës të mirë të kulturës dhe gjuhës shqipe. Ata tregojnë për miqësitë përtej kufirit dhe marrëdhëniet e hershme.