Madhështia e Zotit/ Miliona pata të tubuara bllokojnë qytetin, shikojeni reagimin e qytetarëve

Se kafshet dinë te jenë të organizuara kete e deshmojne shumë kafshe sic jane bletet, uqit dhe te ngjajshme.

Por kjo qe u pa ne kete qytet ishte mahnitese, ku u pane miliona pata te tubuara dhe te mir organizuara duke ecur ne mes te qyteti.

Kësaj pune i thonë, shyqyr që nuk po tremben me bë ndonjë p roblem në mes të qytetit.