Mefi i kënaqur me marrëveshjen, i nxjerrë fotot e famshme me Kurtin

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci është shprehur i lumtur për marrëveshjen e arritur mes Kosovës dhe Serbisë për qarkullim me letërnjoftime.

Bajqinovci i ka shpërndarë fotografitë e tij të famshme që i ka me kryeministrin Kurti, ku sipër saj, ka vendosur edhe disa përshkrime.

Në fotografinë e mëposhtme mund ta shihni se si e ka shprehur Bajqinovci gëzimin e tij për marrëveshjen e arritur sot.