Shkoi te gjyshja për me i’a uru Bajramin, shikojeni çka i ndodhi dhëndrrit nga Dragashi

Festat fetare njihen si ditë kur duhet të mbizotërojë paqja dhe harmonia familjare.

Por në një familje në Dragash ndodhi e kundërta.

Kjo pasi vizita për festën e Kurban Bajramit nuk shkoi mirë në Pllavë të Dragashit ditën e djeshme, ku tre vëllezër shkuan për të bërë Bajram te motra e tyre.V izita e skaloi pas një mosmarrëveshje mes çiftit çka bëri që njëri nga vëllezërit ta suImojë dhëndrin.

Fillimisht, ata patën k onflikt verbal derisa gjithçka e skaloi në ‘d ajak’, pasi në oborrin e shtëpisë ku po qëndronin njëri nga vëllezërit e s ulmoi me g rushte bashkëshortin e motrës.

Burime të Sinjalit brenda Prokurorisë, bëjnë me dije se VlKTlMA ka marr tretman mjekësor pas l ëndimeve të lehta t rupore.

I dyshuari, është intervistuar dhe ndaj tij është hapur rast ‘Lëndim i lehtë trupor’.