Historiani Shqiptar befason me deklaratën: “Nënë Tereza nuk ka qenë Shqiptare, Ishte projekt i CIA-s!”

Historiani Olsi Jazexhi thotë se shenjtorja Nënë Tereza nuk është shqiptare. Edhe pse vetë ajo ka deklaruar se është me origjinë shqiptare, Jazexhi pr0v0kon duke thënë se shenjtorja ishte projekt i Vatikanit dhe ClA-s.Sipas tij, Nënë Tereza është përdorur për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

“Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, por vllahe sipas Aurel Plasarit. Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një pr0jekt i Vatikanit dhe ClA-s për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

Nuk mund të bëhem si Endri Fuga dhe të them se njeriu më i mirë që kemi është Edi Rama. Edi Rama është sund imtari i Shqipërisë, një njeri i d hunshëm që na takson dhe na mbyII me d hunë në emër të vi rus it.

Pas nja 20 vitesh në rri në pus htet, atë mund ta shpallin shenj tor. Detyra e një historiani është që të tregojë se si ka qenë e vërteta”, ka thënë historiani.