Ndodhi dhe kjo / Lopa futet në mes të plazhit në Shqipëri, nuk i le rahat pushuesit

Keni menduar se në plazhet e Shqipërisë keni parë gjithçka, atëherë jeni gabuar.
Në një video lopa shihet teksa futet në mes të plazhit duke shkaktuar edhe fr,ikë tek pushuesit.

Ndonëse shihen disa nga pushuesit duke e xhiruar këtë moment, por disa prej tyre edhe janë frikësuar teksa lënë dhe çadrën e tyre për t’i ikur përp,lasjes me lopën.