Ramiz Kelmendi: “Shqiptari Nuk Don Me Punu Per 150€ Tek Un, Dojn Krejt Milionera Mu Bo Tu Nejt Nkafe”

Në Kosovë e pi një kafe 50 cent rri dy orë në kafe, në Gjermani e pi 2 euro, të përze pronari nëse se pi dytën!Kemi rini me dembele ne Europ qe nuk e don aspak punen- thot ai.

Raniz Kelmendi nuk i ka ndalur kritikat e ashpra per rinin kosovare duke thene se jan populli me ndembel ne rruzullin tokesore, dhe se per ate nuk do mund te be in para kurre pasi qe nuk e dojne punen fare!Në Kosovë e pi një kafe 50 cent rri dy orë në kafe, në Gjermani e pi 2 euro, të përze pronari nëse se pi dytën!