Shqiptari nga Kosova e lëshoi banesën me qira në Zvicër, habitet nga ajo që pa kur u kthye

Fitim Rexhepi është tme rruar nga ajo që pa në banesën e tij në Dorflingen të Zvicrës.

Qiramarrësi e kishte njoftuar atë se do të dilte nga banesa më 1 dhjetor.

Por, banesa e cila ka vlerë afro 70 mijë franga, është gjetur në pamje katast rofike. Dymbëdhjetë thasë me mbeturina janë gjetur në ballkon, ndërsa kuzhina dhe dhomat kanë qenë të mbushura më bërllok, shkruan Indeksonline.

Kudo nëpër mure dhe në kuzhinë janë parë krimba, nërsa në banesë kishte mbetje cigaresh të lëna në tokë.

“Situata do të sqarohet dhe masat e duhura do të shqyr tohen”, ka thënë zyrtari komunal lidhur me këtë rast./Indeksonline