“Shembulli yt, do të rroj ndër breza…”, V’des veterani i UÇK-së (FOTO)

Ka v dekur veprimtari i çështjes kombëtare, ish i b urgosuri politik e veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shyqeri Hasani.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i Ferizajt, Agim Aliu.

“Shembulli yt, do të rroj ndër brezat që i edukove dhe arsimove, do të rroj në lavdinë e l uftës çlirimtare dhe veprimtarisë kombëtare, në virtytet e çmuara njerëzore e profesionale që le pas, si kujtimin më të vlefshëm për ferizajasit e më gjerë”, shkruan Aliu në Facebook.

Postimi i tij i plotë: