KRlZA e bën të vetën: 32-vjeçari mbushi plot veturën me karburant dhe ik pa paguar

Një 32-vjeçar është vënë në p ranga në qytetin e Durrësit pasi furnizoi automjetin me karburant dhe u largua pa paguar.

Bëhet e ditur se 32-vjeçari me iniciale R.K., u vu në p ranga nga S pecialistët për H etimin e K rimeve në Stacionin e P olicisë Plazh. Pas ndalimit, rezultoi se 32-vjeçari drejtonte automjetin, në gj endje të d ehur.

“S pecialistët për Hetimin e K rimeve në Stacionin e P olicisë Plazh a rrestuan në f lagrancë shtetasin R. K., 32 vjeç, pasi ka furnizuar automjetin me karburat, në një pikë karburanti, dhe është larguar pa bërë pagesën. Pas ndalimit nga P olicia rezultoi se 32-vjeçari drejtonte automjetin, në gjëndje të d ehur.”