Mjafton te pini leng limoni ne vend te ilaceve nese keni nje nga keto 8 probleme

Lëngu i limonit është i pasur me vlera ushqyese, sidomos flavonoide, të cilat kanë veti antioksiduese shumë të mira. Studime të ndryshme kanë vërtetuar se lëngu i limonit është i mirë për diabetin, tensionin e lartë të gjakut, temperaturën, kapsllëkun, tretjen dhe shumë probleme të tjera me shëndetin.

Lemon juice is rich in nutrients, especially flavonoids, which have very good antioxidant properties. Various studies have shown that lemon juice is good for diabetes, high blood pressure, fever, constipation, indigestion and many other health problems.