Ky fshat në Itali ju ofron 2,000 € nëse shpërnguleni atje

Kryetari i një fshati në Itali ju ofron 2000 € kesh veç që të shpërnguleni atje
Fshati malor i Bormidas po shndërrohet në një fshat fantazmë prandaj kryetari i ofron 2000€ çdokujt që është i gatshëm të shpërngulet atje

Çmimi i qeras për banim në këtë fshat është vetëm 12.50 €.
Ky fshat ka më pak se 400 persona dhe gjendet 50 milje nga qyteti i Genoas.