Arbana Xharra: Me Albin rrencin nuk ka Europë, ndoshta skthehem kurrë më n’Kosovë

Arbana Xharra një nga gazetarët më anti islam në Kosovë edhe njëherë ka reaguar për ndërtimin e Xhamisë në Prishtinë. Xharra, e cila tradicionalisht ka urr yer dhe urr en fenë islame, kësaj radhe ka goditur mbeshtetësit e Presidentit turk Rexhep Taip Erdogan, njofton KORREKT PRESS.