Dëshironi që të keni dhëmbë të pastër dhe të shëndetshëm?!

Për dhëmbët tuaj të pastër dhe të shëndetshëm, në Viva Fresh Store tashmë ka filluar java e shëndetit oral me një shumëllojshmëri të produkteve në zbritje, duke përfshirë:

Brusha, pasta për dhëmbë, ujë për pastrim të gojës, penj për pastrim të dhëmbëve, e shumë e shumë produkte të tjera, nga brendet e njohura botërore!

 

Oferta vlen deri me datën 30 Qershor 2022.

Shfrytëzoni zbritjet dhe kujdesuni për dhëmbët tuaj!

Viva Fresh Store

Përfito më tepër!