Luftëtari që ka vëllain dëshmor: Pa UÇK-në, Kosova nuk do të ishte e lirë

Sami Begolli ishte pjesëtar i UÇK-së. Ai vlerëson lartë luftën për çlirimin e vendit dhe kujton vëllain 21 vjeç që u vra në front të luftës.

Gazetare: Arianitë Zhegrova

U kthye nga perëndimi për t’i dal zot atdheut. Mjaftoi thirrja për mobilizim, që Sami Begolli nga Lluzhani i Podujevës t’i bashkohet Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ka kaluar shumë momente në luftë, por dita kur veshi veshi uniformën e UCK-së, mbetet e paharruar.

Në tentim për mbrojtje të atdheut nga okupatori serb, Begolli mori një plagë në krah.