Veç me thanë se Albini dështoi, disa gazetarë kanë qef Serbia prap me hy në Kosovë

Aq shumë janë të fiksuar një pjesë e shoqërisë civile sido.mos gazetarë e analistë kundër Albin Kurtit sa kishin pasë qejf me na pushtu prapë Serbia veç me thanë që ai dështoi nëse jo Serbia bile Rusia me na ba diçka.

Çka do që bën kryeministri e ka keq dhe gjithmonë e kundërta është shumë më mirë psh Kurti vendosë mos me u mbajtë zgjedhjet serbe Kta: A osht more normal qysh na prish me Amerikë.

Me i leju kta menjëherë Qe qysh nuk guxon me e ndalë Serbinë Kurti ua bjen h ajnave ngusht kta:

Qysh more i suI.mon kështu bizneset. Saber 2029ta vjen shpejt edhe shtate vjet me Albinin.