Mos e bëni këtë gabim: Nëse vuani nga kjo semundje mos i konsumoni qepët e njoma

Qepët e njoma përmbajnë vitamina dhe minerale, acid folik, hekur, fibra dietike dhe lëndë ushqyese. Përveçse përmban vitamina dhe minerale, për shembull, vitaminë C, vitamina B, fibra, përmban flavonoidë, të cilat veprojnë si antioksidantë. Gjithashtu, qepa ka një efekt pozitiv në imunitetin. Gjithashtu, qepa ndihmon në reduktimin e marrjes së kripës në trup.

Green onions contain vitamins and minerals, folic acid, iron, dietary fiber and nutrients. In addition to containing vitamins and minerals, for example, vitamin C, vitamin B, fiber, it contains flavonoids, which act as antioxidants. Also, onions have a positive effect on immunity. Onions also help reduce salt intake in the body.