Kur mjalti dhe soda e bukes behen bashke, kurojne semundjen me te perhapur te momentit

Për te pregatitur kete recete ju duhet te ndiqni keto udhezime.
Përbërësit qe ju duhen jane :
3 lugë mjaltë.
1 lugë gjelle sode buke.

Udhëzimet per pregatitjen e recetes : Në një tas të vogël vendosni një lugë gjelle sodë buke Pastaj shtoni 3 lugë mjaltë dhe përzieni deri sa të arrini një pastë homogjene. Ngroheni pastën për disa minuta (1-2).

To prepare this recipe you need to follow these instructions.
The ingredients you need are:
3 tablespoons honey.
1 tablespoon baking soda.

Instructions for preparing the recipe: In a small bowl put a tablespoon of baking soda Then add 3 tablespoons of honey and mix until you reach a homogeneous paste. Heat the paste for a few minutes (1-2).