Videoja e kësaj gruaje në pikën e karburantit është bërë hit në internet, sapo ta shikoni do ta kuptoni pse

Një grua u mundua disa herë që ta mbush veturën me karburant.
Duhet të pranojmë se ajo nuk pushoi së provuari edhe pse e bënte të njëjtin gabim.

Ajo disa herë e afrojë veturën afër pompës, por në po aq raste nuk arrinte ta mbushte veturën me karburante pasi që mbushësi ishte i shkurtër.
Videoja është parë deri më tani nga 17 milionë njerëz dhe nuk kemi dyshim se do të mbetet hit edhe për disa kohë. /Telegrafi/

@janelleandkate It’s the running for me. #funny #omg #embarrassing #gasstation #pumpinggas #fail ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey