E njihni kete gjethe? Përdoreni në këtë mënyrë dhe do shëroni këto 6 probleme

Një ndër bimët e përhapura në mbarë botën është “gjethja e dellit”. Ajo rritet në livadhe dhe arrin gjatësi nga më të ndryshmet.Kjo bimë shërben gjithashtu si antibiotik, ndikon mirë edhe te organet e tretjes, kështu që sugjerohet për shërimin e diarresë, te inflamacionet e lukthit dhe të thatit në zorrën dymbëdhjetëgishtore.

One of the plants spread around the world is the “plantain leaf”. It grows in the meadows and reaches different heights. This plant also serves as an antibiotic, it also has a good effect on the digestive organs, so it is suggested for the treatment of diarrhea, inflammation of the colon and dryness in the duodenum.