Neurokirurgu Agolli: Meshkujt shqiptarë kur sëmuren ligaven femrat më të forta si amazonka

Neurokirugu Armend Agolli ka bërë një analogji mes meshkujve dhe grave, në llogarinë e tij në Facebook.

Agolli tha se kur meshkujt shqiptarë sëmuren, ata ligën, por femrat shqiptare janë të forta si amazonka.

“Meshkujt shqiptarë kur sëmuren shumë ligaven, femrat janë më të forta si amazonka” – tha Agolli.