E konsumonte cdo ditë esëll në mëngjes: Mbeti pa fjalë nga rezultatet qe mori mbas 1 muaji

Vetitë e mjaltit janë të njohura prej kohësh, ndaj nëse mundeni mos e ndani nga përditshmëria juaj. Nëse konsumoni çdo ditë një lugë mjaltë, mundësisht esëll, lëkura juaj do të jetë më e shëndetshme, me më shumë shkëlqim dhe e mirëushqyer. Kjo pasi mjalti përmban një sërë vetish për mirëqenien e lëkurës dhe mund të kurseni jo pak para duke blerë kremra të ndryshëm.

The properties of honey have long been known, so if you can do not separate it from your daily routine. If you consume a spoonful of honey every day, preferably sober, your skin will be healthier, more radiant and well-nourished. This is because honey contains a number of properties for the well-being of the skin and you can save a lot of money by buying different creams.