Mbajeni nje cope qepe ne goje ne kete menyre per 15 minuta dhe do te mrekulloheni

Qepa është një perime shumë e përdorur në kuzhinë si pjësë përbërëse e sallatave apo supave kryesisht. Por, një pjesë e madhe e njerëzve nuk e pëlqejnë atë për shkak të aromës dhe faktit që i bën të “lotojne”. Ajo është e njohur edhe për vetitë e saj mirberese dhe përdoret gjerësisht në trajtimin e shumë ceshtjeve te ndryshme. Qepa ka shume benefite per ne, mjafton te dini ta perdorni ate.

Onion is a vegetable widely used in the kitchen as an integral part of salads or soups mainly. But a lot of people do not like it because of the smell and the fact that it makes them “cry”. It is also known for its beneficial properties and is widely used in the treatment of many different issues. Onions have many benefits for us, just know how to use it.