Dy arinj të zi enden në shtëpinë e pleqve (VIDEO)

Dy arinj të zi kanë hyrë në një shtëpi të pleqve në Karolinën e Veriut.

Ata u filmuan nga Cindy Brown, duke u endur në korridor.

Njëri prej arinjve arriti të hapte derën dhe të dy u enden brenda dhe jashtë hollit të objekti, shkruan UPI, transmeton Klan Kosova.

Brown tha se vizita e papritur solli “buzëqeshje për të gjithë” në shtëpinë e pleqve.