“Kurti po i ruan paret nër jastëk, ka me i hangër paret tona inflacioni”

Halil Matoshi, komentator politik ka kritikuar qeverinë Kurti për siç tha ai, keqmenaxhim me parat publike. Matoshi në Politiko tha se paratë e qytetarëve, kjo qeveri është duke i ruajtur ndër jastëk, dhe si të tilla ato do t’i hajë inflacioni, shkruan Gazeta10.

“Aq sa ka rritje ekonomike, aq ka edhe do të duhej të rritej paga çdo vit buxhetor. Dhe këtë Kurti s’po e bënë, por po i ruan paret tona nër jastëk. Paret tona ka me i hangër inflacioni. Ato nëse nuk hyjnë në qarkullim me rritë ekonominë e me u shumëfishu, ato mbesin veç për qëto ndihma që po i jepë”, tha Matoshi në Politiko. /Gazeta10