Doni të keni kocka të forta edhe pas të 50-tave? Këto janë ushqimet që duhet të konsumoni

Përbërësit qe ju duhen jane :
1 vezë mesatare
150 ml uthull molle

Përgatitja: Pastrojeni vezën mirë, më pas vendoseni në një enë me uthull molle dhe lëreni aty për 7 ditë. Pas një jave, lëvozhga e vezës do jetë shpërbërë mjaftueshëm- largojeni me kujdes dhe nxirrni të verdhën e vezës, më pas e përzieni me uthull. Pini 10 ml nga kjo pije e mrekullueshme, e përzierë me një gotë me ujë të ngrohtë 3 herë në ditë dhe do ndiheni shumë mirë së shpejti.

The ingredients you need are:
1 medium egg
150 ml of apple cider vinegar

Preparation: Clean the egg well, then place in a container with apple cider vinegar and leave there for 7 days. After a week, the egg shell will be sufficiently disintegrated – carefully remove and remove the egg yolk, then mix it with vinegar. Drink 10 ml of this wonderful drink, mixed with a glass of warm water 3 times a day and you will feel very well soon.