Deputeti i VV-së: Neve nuk mundesh kurrë me na nxanë për hajni, krim e korrupsion

Dimal Basha – Deputet i VV-së, sonte në Prime Time, ka thënë se partinë e tij nuk mundesh me i nxënë kurrë për hajni e krim.

Basha ka thënë se garanton për disa bashkëpartiak.

“Unë garantoj për Albulena Haxhiun, Hekuran Muratin, Albin Kurtin dhe Besnik Bislimi – këta janë njerëz që vec për rrogë nuk kanë hy. Për shkak se këta njerëz, munden me shku me i marrë nga 10 mijë euro rroga kudo, e kanë aftësinë me shku me marrë rrogë kudo”, ka thënë ai.

Më tej, ai ka thënë se të gjithë këta kanë sakrifiku për të qenë pjesë e Qeverisë./Gazeta10