Ministri në hije i PDK-së ‘ndjek hijet’ në Venedik

Avokati dhe ministri i Qeverisë në hije i PDK-së, z. Përparim Gruda, si duket ka vendosur që të shkojë për pushime.

Ai ka postuar një fotografi nga Venediku i Italisë me një shije uji në dorë.

Gruda ishte prezantuar si prurje e re e PDK-së nga kryetari i këtij subjekti opozitar para disa muajsh.

Ai zyrtarisht mban pozitën e Koordinatorit të Departamentit për Drejtësi në Kabinetin për Qeverisje të Mirë

Për fat të keq, PDK edhe më tej nuk ka prezantuar të gjithë Koordinatorët (ministrat) e këtij kabineti