Gazetari ‘e gjen fatin’ në shesh, mërgimtarja ia kërkon Instagramin (VIDEO)

Në emisionin e verës në T7, asnjëherë nuk mungojnë mendimet e qytetarëve, e posaçërisht ato të mërgimtarëve.

Përmes një lidhjeje direkte, dy mërgimtare flasin për atë se çfarë iu pëlqen dhe çfarë jo në Kosovë.

Derisa, njëra prej tyre live i kërkon gazetarit llogarinë e tij në “Instagram”.

Për, më shumë detaje ndiqni linkun në vazhdim.