“Ishalla nuk ma merr Zoti shpirtin pa u mbuluar” VIDEO

“Ishalla nuk ma merr Zoti sh pirtin pa u mbuluar”, Jehona Hakaj tregon dëshirën e madhe për hijabin

Mbulesa nuk asht tradit e jonja por duhet respektuar por burkat duhet ndaluar … ne duhet ze jetojn ne kohen qe jemi jo ne kohe para 100 vjetve…

Hajde per hajr shamijat besoj se nje dit as shqip nuk dot folni vetem arabisht e mas ksaj besoj se do ta lshoni kosoven dhe do ikni per arabi apo diku sa me larg.