Kjo grua me mbulesë bëri Presidentin Erdogan me vaj! Ja vlen ta dëgjoni me vëmendje fjalimin e saj!

Kjo grua beri ne vaj gjith turqin me lutjet e saja. Një grua turke qan për presidentin Erdogan dhe lutet që Zoti t’i marrë jetën gruas per presidentin erdogan, Fjalet e gruas rethqethen gjith ata qe shikuan kete video, ne momentin qe ajo tha, o ZOT un kam dy femij merma jeten mua ne vend te Presidentit Recep Tajip Erdogan, sepse per femijet e mi mund te kujdeset cdo kush, Por per shtetin tim nuk mund te kujdeset gjithkush, Femijet e mij hallall ju qoft qumshti Dhe ty President hallall te qofshin gjitha, Shiko videon per me teper