Ramush Haradinaj në Sunny Hill, lajmërohet me fëmijët nga Zona VIP

Lideri i AKR-së, Ramush Haradinaj po merr pjesë në festivalin Sunny Hill, ku sot po mbahet nata e parë, në të cilën po performojnë artistë me famë botërore.

Haradinaj ka shpërndarë një fotografi nga Zona VIP e këtij festivali, ku me të ishin dy fëmijët e tij, Hana dhe Gjini.

“Me Hanen e Gjinin në Sunny Hill”, ka shkruar Haradinaj, krahas fotografisë së shpërndarë.