Ja çfarë ndodh kur lopët zemërohen me njëra-tjetrën (VIDEO)

Lopët dinë gjithashtu të lëndojnë njëra-tjetrën.

Në një llogari në Twitter të quajtur Animals Being Jerks, një lopë iu afrua një lope tjetër nga pas dhe e shtyu atë në një tas ushqimi.

Lopa ra me shpinë në tasin e ushqimit dhe të katër këmbët e saj ishin në ajër.

“Por pse?”, shkruan në përshkrimin e regjistrimit, i cili është parë më shumë se 11 milionë herë.

“Kjo është vërtet e keqe. A janë në një përleshje?”, “Pyes veten se si doli lopa nga ai tas”, “Dhuna”, “Ata e dinë pse”, “Sa kohë ishte në atë tas para se dikush ta shkelmonte? “Erdhët për të ndihmuar?”, “Për fat enë nuk është mbushur me ujë, por me ushqim”, janë disa nga komentet poshtë videos.