Caji i gjetheve te manave, recete e gjyshes qe kuron problemet tuaja me te medha

Çaji i gjetheve të manave ndihmon në uljen e triglicerideve dhe kolesterolit të keq, rrjedhimisht duke i ardhur në ndihmë zemrës. Ky çaj përdoret edhe për të zmbrapsur simptomat e të ftohtit. Manat e zinj dhe ato të bardhë janë më popullorët në mesin e 10 kultivarëve të ndryshëm të këtij fruti. Gjethe ndihmojnë edhe për një paraqitje të shëndetshme të lëkurës, kundër kollës dhe të ftohtit

Berry leaf tea helps lower triglycerides and bad cholesterol, thereby helping the heart. This tea is also used to reverse the symptoms of the common cold. Black and white mangoes are the most popular among 10 different cultivars of this fruit. The leaves also help for a healthy appearance of the skin, against coughs and colds.