Mjafton të pini vetëm një gotë dhe kjo kurë është shpëtim për mëlçinë dhe gjithë trupin

Mëlçia në trupin tonë është një lloj fabrike gjakut. Merr pjesë në ripërtëritjen e tij, dhe gjithashtu ndihmon në forcimin dhe stimulimin e tretjes në trup. Ajo është një filtër përmes të cilit pastrohen të gjitha toksinat dhe papastërtitë nga gjaku. Prandaj, mund të konkludojmë se mëlçia është bartëse e shëndetit, gjallërisë, energjisë, pamjes së mirë dhe humorit të mirë.

The liver in our body is a kind of blood plant. Participates in its renewal, and also helps strengthen and stimulate digestion in the body. It is a filter through which all toxins and impurities are cleaned from the blood. Therefore, we can conclude that the liver is a carrier of health, vitality, energy, good looks and good mood.