E njihni si quhet kjo perime? Kur të mësoni këto përfitime, do e blini sapo ta shikoni

Panxhari i kuq është perimja ideale për të na rikarikuar. Përmban fibra probiotike. Të shtuar në sallata, panxharët e kuq favorizojnë ndjesinë e ngopjes. Ato sigurojnë tripofan, një aminoacid thelbësor, pararendës i serotoninës, një neurotransmetues që rregullon urinë. Sigurojnë gjithashtu fibra që ngadalësojnë absorbimin e sheqernave dhe sigurojnë një periudhë të gjatë ngopjeje.

Red beet is the ideal vegetable to recharge us. Contains probiotic fiber. Added to salads, red beets favor the feeling of satiety. They provide tryptophan, an essential amino acid, the precursor of serotonin, a neurotransmitter that regulates hunger. They also provide fiber that slows down the absorption of sugars and provides a long period of satiety.