Zoti na ruajtë! Shikojeni si dy Mërgimtarë bëjnë gara mes vete në autostradë

Një garë në mes dy veturave është zhvilluar sot në autostradën “Arbën Xhaferi”, duke rrezíkuar veturat e tjera që qarkullojnë në këtë autostradë. Në videon e dërguar nga një lexues i Periskopit, shihet se si dy vetura ndalen në autostradë dhe pastaj bëjnë gara mes vete, duke mos menduar për pas ojat që mund të shka ktohen nga veprimi i tyre.
Sipas lexuesit, veturat ishin nga diaspora, të cilët po qëndrojnë këtyre ditëve në Kosovë ja vidjeo.

Video