Futeni kete perzierje ne hunden tuaj ne mbremie dhe kur te ngriheni ne mengjes do te shpetoni nga ky

Gërhitja është një problem shqetësues që e ndeshin shumë njerëz. Nëse jeni një prej tyre, duhet t’i dini patjetër këto gjëra. Do t’ju ndihmojnë ta shmangni atë dhe të bëni një gjumë të qetë. Disa njerëz gërhijnë kur flenë gjumë me shpinë. Do të ishte mirë që të zgjidhni një pozicion tjetër kur flini

Snoring is a worrying problem that many people face. If you are one of them, you should definitely know these things. They will help you avoid it and get a good night’s sleep. Some people snore when they sleep on their backs. It would be nice to choose another position when you sleep.