Në Suharekë janë të lira 800 vende të punës, rroga fillestare 350 euro

Kryetari, Bali Muharremaj deklaroi se në Suharekë mund të gjejnë vend punë 800 persona përnjëherë nëse donë të hyjnë në punë dhe se rroga fillestare është 350 euro.
Muharremaj në Tëvë1, tha se kompanitë e Suharekës kërkojnë punëtorë çdo ditë.

“Firmat e Suharekës, kompanitë kërkojnë punëtorë çdo ditë, është e vërtetë që nuk ka punëtor, ndoshta në Suharekë mund të gjejnë vend punë 800 persona përnjëherë nëse donë të hyjnë në punë”, tha ai.

I pyetur nëse ka krizë ekonomike në Suharekë, i pari i kësaj komune tha se kompanitë atje çdo ditë lypin punëtorë.

“Nuk është krizë, unë mundem të them jo, se firmat e Suharekës lypin çdo ditë punëtorë… Minimumi mundem të them kështu, tash pata kontakt me kompaninë Solid para 10 ditësh dhe më njoftuan se të gjithë ata që kërkojnë punë nën 350 euro pagë nuk ka te ne, domethënë starti është 350”, tha Muharremaj.