I bie nga dora foshnja e posalindur, lnfermieret reagojne shpejt por ndodh e pa pritura (VIDEO)

Video tregon Morgan, i cili peshonte tre paund dhe katër ons, duke r ë.në nga dora e një punonjësi të spitalit, mbi një tavolinë. Infermieret pranë ndihmuan në kapjen e foshnjës, duke e par andaluar atë që të binte nga tavolina dhe mbi tokë. E gjithë inc id enti zgjati disa sekonda.

“Ndjehem sikur ajo u trajtua si një thes me patate,” tha Monique për KNXV-TV. “Unë i kam premtuar vetes se nuk do ta shikoj kurrë më atë video.”
Derrick ishte duke regjistruar të gjithë in cide ntin. Ai më vonë u pë rball me mjekun që ai tha se po mbante Morgan në kohën e rënies së saj.