Biseda më enigmatike ndonjëherë mes Zahir Pajazitit dhe Azem Sylës: Kur të vish në Kosovë, flasim për çka të duash!

Nē kētē udhētim ai ka qenē i shoqēruar nga Qerim Kelmendi / “Dema”.Ai nē njē intervistē tē prillit 2007 tregon:

Dialogu mes Azem Sylēs dhe Zahir Pajaziti ashtu si e sjell Qerim Kelmendi dhe qē nuk mund ta saktēsojmē mē shumē se gjithçka tjetēr i ngjan njē dialogu ireal krejtēsisht i pakuptueshēm sot por si duket nē kushtet e njē iIegaliteti tē thellē kur dy njerēz nē strukturat e larta tē UÇK-sē nuk dinin njēri pēr tjetrin ose mē saktēsisht vetēm njēri dinte pēr tjetrin ishte nē mos i zakonshēm tē paktēn nē kufijtē e kēsaj. Nuk mund tē garantoj pēr autenticitetin e bisedēs ashtu si e sjell Qerim Kelmendi. Unē po e risjell nē atē formē qē e ka risjellē ai.